Dizajn vizualnog identiteta

Svijesni ste da je vizualni identitet jedna od najbitnijih stvari marketinga. Nova ste tvrtka, ili jednostavno trebate osvježenje ili promjenu? Želite se prezenirati prema potencijalnim korisnicima vaših proizvoda ili usluga i ostaviti dobar dojam kod poslovnih partnera?

Onda je dizajn vizualnog identiteta ono što tražite.

Kako to radimo?

Razgovaramo s vama o važnosti i značenju imena tvrtke ili brenda. Ime će biti prvi i glavni simbol tvrtke ili brenda, zato ćemo za vas osmisliti jednostavno, efektno i lako pamtljivo ime. Želimo da stvorite i svoju vlastitu fokus grupu kroz koju ćemo testirati razne opcije.
Nakon samog imena kreirat ćemo i osmisliti druge elemente vizualnog identiteta, kao što je to zaštitni znak ili logotip koji će se koristi i u svimd rugim vizualima vašeg brenda ili tvrtke.

Svijesni smo da kod stvaranja tvrtke ili brenda svi imaju ideje o imenu, zaštitnom znaku, bojama, itd. Za to je potrebna vještina prenošenja te ideje iz naših misli u realnost. Mi surađujemo sa profesionalcima, osobama kojima je osmišljavanje vizualnog u malom prstu.

Prema potrebi, sklapamo suradnju s vanjskim grafičkim dizajnerom, kojeg ćete prema potrebi moći pozvati ako se odlučite na sitne preinake.